V.A.S. Veendam

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Sporten
Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende sporten die wij aanbieden.
 

Sporten in de hal voor (ex-)hartpatiƫnten

Tijdens deze lessen worden er verschillende sporten gegeven voor (ex-)hartpatiĆ«nten door Mans Siegers in de Wildervanckhal, op donderdagavond van 19:00 tot 20:00.
 

Zwemmen en bewegen in het water

Bij deze activiteit worden er verschillende oefeningen gegeven in het water met ondersteuning van muziek, op de woensdagmiddag en zaterdagmorgen in het zwembad Tropiqua.

De activiteit wordt op woensdagmiddag door Janny Trip gegeven van 13:00 tot 14:00, en op zaterdagochtend van 09:00 tot 10:00 door Mireille Hut.
 

Waterbasketbal

Waterbasketbal is een combinatie van basketbal en waterpolo, het gaat om scoren en het verdedigen van de eigen basket.
Tijdens de lessen op de maandagavond wordt er aandacht besteed aan de conditie en balvaardigheid, ons team neemt ook deel aan de regionale competitie.

De lessen worden gegeven door Jan Kraan op maandagavond van 19:00 tot 20:00 in zwembad Tropiqua.
 

Zwemmen voor (ex-)hartpatiƫnten

In deze lessen op de maandagavond wordt er onder andere gewerkt aan de conditie en verder wordt er veel gezwommen. Ook is het vooral een gezellig uurtje waarbij sociaal contact een belangrijk item is.

Deze activiteit vindt plaats op de maandagavond en wordt gegeven door Lydia Berends en duurt van 18:30 tot 19:15.

 

Zwemmen voor de jeugd

Het plezier in het water staat voorop bij deze lessen, daarnaast leren de kinderen de basisvaardigheden van het zwemmen. Verder zijn er ook lessen waar de kinderen andere vaardigheden leren, zoals bijvoorbeeld snorkelen.

Deze activiteit wordt gegeven op de maandagavond door Ronald Koers, en op zaterdag door Mireille Hut en Lydia Berends. Dit alles vindt plaats in zwembad Tropiqua.
 

Lid van

Sociale netwerken