V.A.S. Veendam

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Contributie

Jeugdleden tot 18 jaar:
1x zwemmen per week € 96,00


Overige leden:
1x zwemmen per week € 102,00
of 2x zwemmen per week € 123,00
of 3x zwemmen per week € 139,00


Sporten in de hal hartpatiënten:
1x sporten per week € 126,00
en 1x zwemmen per week extra € 144,00
of 2x zwemmen per week extra € 160,00


 Zwempas Tropiqua € 5,00
(te betalen aan het zwembad)


De contributie wordt in twee termijnen, per
automatische incasso, geĂŻnd aan het einde
van de maanden maart en september.

Opzeggen alleen schriftelijk door een email of briefje naar de secretaris van de VAS Veendam.


Veendam Beweegt Sportfondsen
Veendam Beweegt start vanuit het Lokaal Sportakkoord een pilot Veendam Beweegt Sportfonds. Inwoners uit de gemeente Veendam die niet de financiële middelen hebben om de contributie voor een sport- of cultuuractiviteit te kunnen betalen kunnen een aanvraag indienen bij het fonds.

Lokaal Sportakkoord Veendam
In het voorjaar van 2020 is samen met lokale sportaanbieders en maatschappelijke partners een Lokaal Sportakkoord Veendam opgesteld. Dit akkoord bestaat uit een aantal afspraken over sport en bewegen in de nabije toekomst. Er is in overleg met de verschillende partners voor gekozen om in te zetten op 3 ambities: Inclusief sporten & bewegen, Jeugd vaardig in beweging en Vitale sportaanbieders. Het Veendam Beweegt Sportfonds draagt bij aan de eerste ambitie, door de financiële drempel weg te nemen wordt sport en bewegen in de gemeente toegankelijk voor iedereen.

Wanneer kom je in aanmerking?
Het Veendam Beweegt Sportfonds is er voor inwoners van 18 jaar of ouder met een laag besteedbaar inkomen. Bijvoorbeeld wanneer je rond moet komen van een uitkering of te maken hebt met schulden. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een bijdrage van het fonds? Neem dan contact op met Veendam Beweegt en vraag naar de voorwaarden.

Een aanvraag indienen
Het indienen van een aanvraag kan digitaal, via dit aanvraagformulier Sportfonds. De medewerkers van Veendam Beweegt beoordelen de aanvraag en nodigen de aanvrager uit voor een kennismakingsgesprek. Wanneer de aanvraag tot een daadwerkelijke bijdrage komt zullen de lidmaatschapskosten met een maximum van €250,- rechtstreeks overgemaakt worden aan de sport- of cultuuraanbieder. De toekenning is voor een jaar, de deelnemer spreekt door het doen van de aanvraag de intentie uit om het hele jaar aan de sport- of cultuuractiviteit deel te nemen. De medewerkers van Veendam Beweegt zullen hierop toezien.

 


Lid van

Sociale netwerken
There are no images available in the gallery.